Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
After the Sunset (2004) Hoţ de diamante
Data: 2013-04-24,8.34.11 PM
Categoria: Acţiune
Vizualizări: 573
Notă: 5
Taguri: the, After, (2004), de, sunset, Diamante, Hoţ
Descriere:
Comedia de actiune After the Sunset-Hot de diamante, incepe acolo unde majoritatea filmelor ce implica jafuri de mare amploare se sfarsesc – cu doi hoti profesionisti care fug in paradisul tropical pentru a se bucura de roadele muncii lor. Dar in momentul in care un agent FBI, care i-a urmarit de sapte ani, este convins de faptul ca acestia pun la cale de fapt un furt de un milion de dolari intr-o „croaziera a diamantelor” din apropiere, incepe un joc tenace de-a soarecele si pisica.

Max „Regele Alibiurilor” Burdett (Pierce Brosnan) si frumoasa lui complice Lola (Salma Hayek) au venit in Insula Paradisului din Bahamas, imediat dupa marea lor reusita in care au furat al doilea dintre cele trei diamante celebre Napoleon. Avand viitorul asigurat din punct de vedere financiar, cuplul este gata sa se relaxeze si sa se bucure de bogatiile castigate cu greu.

Insa Stan (Woody Harrelson), agentul FBI care si-a petrecut ani urmarindu-l pe Max cu incapatanare, dar fara succes, refuza sa creada ca rivalul sau renunta cu adevarat. El crede ca Max si Lola pun la cale de fapt furtul celui de-al treilea diamant Napoleon – unul dintre cele trei cele mai mari diamante perfecte din lume – care este programat din coincidenta sa ajunga in Insula Paradisului intr-o expozitie de pe un vas de croaziera.
After the Sunset (2004) Hoţ de diamante Online Subtitrat HD 720p:
Server 1  HD

Scrie un comentariu