Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Knock Off (1998)
Data: 2013-04-03,11.36.05 PM
Categoria: Acţiune
Vizualizări: 464
Notă: 5
Taguri: gratis, Knock, filmeonline, CIA, off, axxodvd, necurate, (1998), Afaceri, jean-Claude Van Damme
Descriere:
Afaceri necurate.Marcus Ray (Van Damme) duce o viata buna si linistita la Hong Kong, lucrand ca agent de vanzari pentru V Six Jeans. In timp ce la Hong Kong se desfasoara ceremoniile de trecere a a insulei sub jurisdictie chineza, Ray prinde de veste ca la cale se pune o conspiratie terifianta, o schema a mafiei rusesti de a livra pe piata neagra un lot de microbombe ultrasofisticate destinate terorismului international, iar conjunctura il impinge in miezul fierbinte al conflictului.
Intre timp, Karen Leigh (Lela Rochon), vice-presedinte executiv al departamentului de export al firmei V Six Jeans, afla ca jeansii sunt contrafacuti in mod grosolan.
Imediat Leigh il suspecteaza pe Ray si pe prietenul lui, Tommy Hendricks (Rob Schneider), de altfel agent CIA sub acoperire, ca s-ar afla in spatele afacerii cu marfa contrafacuta. (n.t. de aici si titlul original al filmului "Knock Off” care are sensul de contrafacere).
Leigh, si ea agent CIA sub acoperire, impreuna cu Ray si Hendricks vor fi socati sa afle un adevar cumplit, si anume, ca bombele sunt ascunse in jeansii contrafacuti, iar singurul om in care ar trebui sa aiba incredere, rezidentul CIA, Harry Johanson (Paul Sorvino) nu este de loc ceea ce pare a fi.
Cei trei, carora li se alatura agenti de securitate locali, se angajeaza intr-o batalie acerba pentru a incerca sa opreasca o eventuala catastrofa globala in circumstantele politice si asa dramatice ale schimbarii de putere in Hong Kong.
Knock Off (1998) Online Subtitrat HD 720p:
Server 1

Scrie un comentariu