Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Celeste şi Jesse pentru totdeauna (2012)
Data: 2013-04-09,2.35.15 PM
Categoria: Comedie
Vizualizări: 439
Notă: 5
Taguri: pentru, totdeauna, jesse, (2012), şi, Celeste
Descriere:
Celeste (Rashida Jones) şi Jesse (Andy Samberg) s-au cunoscut în liceu şi s-au căsătorit de tineri. Cu timpul, însă, s-au îndepărtat unul de celălalt. Acum, la vârsta de 30 de ani, Celeste este patroana unei mari firme de consulting, în timp ce Jesse este, din nou, şomer şi nu pare că se grăbeşte să iasă din această situaţie. Celeste este convinsă că trebuie să divorţeze de Jesse – ea este în plină ascensiune, pe când el se află pe o pantă descendentă. În plus, dacă se despart acum, pot rămâne prieteni buni, care se ajută reciproc. Jesse acceptă, pasiv, trecerea la simplă prietenie, deşi încă o iubeşte pe Celeste.

Pe măsură ce demersurile de separare avansează, Celeste realizează, cu durere în suflet, că a tratat cu superficialitate relaţia lor şi că decizia ei – care atunci i se păruse matură şi bine intenţionată – este, de fapt, una impulsivă şi egoistă. Însă sincronizarea ei cu Jesse este departe de a fi perfectă. Trecând prin schimbările turbulente din viaţa şi din sufletul lor, cei doi învaţă că, dacă iubeşti cu adevărat pe cineva, trebuie să ştii să renunţi.

Sony Pictures Classics prezintă filmul Celeste and Jesse Forever / Celeste şi Jesse pentru totdeauna, o producţie Envision Media Arts şi Team Todd, în regia lui Lee Toland Krieger. Scenariul este semnat de Rashida Jones şi Will McCormack. Producătorii filmului sunt Jennifer Todd, Susanne Todd şi Lee Nelson, iar producători executivi Rashida Jones şi Will McCormack. Imaginea este semnată de David Lanzenberg, scenografia de Ian Phillips, iar montajul de Yana Gorskaya.
Celeste şi Jesse pentru totdeauna (2012) Online Subtitrat HD 720p:
Server 1


Part. 2 HD
Scrie un comentariu