Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Definitely, Maybe (2008)
Data: 2013-05-11,10.05.14 AM
Categoria: Comedie
Vizualizări: 1072
Notă: 5
Taguri: (2008), MayBe, Definitely, Isla Fisher, Desigur... poate că..., Aventura, Desigur…, că…, Poate
Descriere:
Desigur… poate că…(2008).Povestea lui Will (Ryan Reynolds) începe în anul 1992, când era un tânăr ucenic într-ale politicii care se muta din Wisconsin în New York pentru a se implica în campania prezidenţială. Pentru Maya, Will reînvie un trecut văzut de un tânăr idealist care învaţă dedesubturile politicii şi este implicat în trei relaţii sentimentale.

Will îi oferă fiicei sale o versiune romanţată a propriului trecut şi schimbă numele celor trei femei, lăsându-şi fiica să ghicească cu cine s-a căsătorit în final. Cine este mama ei? "Dulcica” colegă de colegiu Emily (Banks), prietena şi confidenta sa, apolitica April (Fischer), sau ambiţioasa, independenta ziaristă Summer (Weisz)?

Maya, punând una lângă alta piesele acestui puzzle amoros, începe să înteleagă că dragostea nu este chiar o bagatelă, iar Will, ajutat de propria fiică, realizează că niciodată nu e prea târziu să te întorci în şi spre propria existenţă sperând într-un alt final.

Fără nicio îndoială, Ryan Reynolds (Smokin’ Aces şi Fireflies in the Garden) străluceşte în rolul unui bărbat în căutarea unei a doua şanse, în comedia romantică Definitely, Maybe.
Definitely, Maybe (2008) Online Subtitrat HD 720p:

Server 1 HD


Part. 2


Server 2
 
Scrie un comentariu