Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
My Boss’s Daughter (2003)
Data: 2013-04-20,0.59.29 AM
Categoria: Comedie
Vizualizări: 487
Notă: 5
Taguri: Boss’s, Daughter, fiica, sefului, My, MEU, amor, cu, (2003)
Descriere:
Amor cu fiica sefului meu.Ce poate fi mai rãu decât sã lucrezi pentru un sef de cosmar? Poate doar sã te îndrãgostesti de irezistibila fiicã a aceluiasi patron greu de suportat…

Tânãrul director Tom Stansfield (Ashton Kutcher) încearcã din greu sã-l convingã pe Jack Taylor (Terence Stamp), seful sãu cel imoral si flusturatic, cã meritã sã fie avansat. Din nefericire, promovarea nu este singurul lucru pe care încearcã sã-l obtinã: Jack este captivat de ispititoarea Lisa (Tara Reid), care întâmplãtor este copilul rãsfãtat al domnului Taylor.

Pus în fata unei ocazii neasteptate, de a face muncã la domiciliu pentru domnul Taylor, Tom va încerca sã-si impresioneze seful cel greu de multumit, dar in acelasi timp se va mai strãdui si sã-i cucereascã fiica. Sau cel putin asta plãnuieste…Seara pe care si-o va petrece în casa directorului începe cu melodia de rãu augur a soneriei de la intrare, si se sfârseste cu o serie ilarã de dezastre, care nu fac decât sã se tinã lant. Dintr-odatã, Tom este confruntat cu o casã devastatã, dar si cu posibilitatea de a-si pierde nu numai mintile si slujba, dar si fata pe care o iubeste.
My Boss’s Daughter (2003) Online Subtitrat HD 720p:
Server 1

Scrie un comentariu