Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Argo (2012)
Data: 2012-12-04,1.36.37 AM
Categoria: Istoric
Vizualizări: 742
Notă: 5
Taguri: film Argo 2012 hd, vezi Argo 2012 online, film Argo 2012 gratis, Argo 2012, vezi Argo 2012 gratis, film Argo 2012 online, film Argo 2012
Descriere:

Nici un film fiind prezentat de către acest an a Festivalului International de Film din Toronto stârnit interesul nostru la fel de mult ca și regizoral Ben Affleck a urmări până la Town. Argo, bazat pe o poveste adevărată și încearcă Affleck, Bryan Cranston, John Goodman și Adam Arkin, spune povestea adevărată a uimitor cum un specialist exfiltrațiile CIA încearcă să gratuită șase americani care și-au luat adăpost în casa Ambasadorul canadian în timpul iranian ostatic criză.

Povestea se deschide pe 4 noiembrie 1979, când militanții islamiști au preluat controlul asupra Ambasadei SUA din Iran. 52 de americani au fost luati ostatici și a avut loc timp de 444 de zile, până la eliberarea lor eventuala. Dar șase american au fost în măsură să se strecoare afară din Ambasadei și de a găsi refugiu fără știrea rebelii iraniene. CIA, condus de agentul Tony Mendez (Ben Affleck), pus la cale un plan de salvare a americanilor casa prinse de către dându-se drept producători de un film de ficțiune science-fiction. Ideea era ca Mendez ar ateriza în Iran și apoi convinge cele șase americani să-și asume roluri ca scenaristi, regizori si co-producători de film și le-ar acoperi toți afară din țară împreună o dată locația scouting a fost complet în 48 de ore.

Într-un efort de a avea misiunea de legitimitate, Mendez recrutat la Hollywood producator Lester Siegel si efecte speciale John Chambers om la lumină verde-script-ul și să dea credibilitate întregului proiect.

Dacă noțiunea întreaga planului suna ca ceva ce numai la Hollywood ar putea veni cu – ei bine, tu ești jumătatea din dreapta. Dar lipeste Affleck la situația de fapt din evenimente reale și Ravels un thriller muscatura-vă unghiile-tip, care este garantat de a fi recompensat cu sfârșit de an nominalizari pentru cel mai bun film, Cel mai bun regizor și actor mai mult ca sigur cel mai bun rol de Alan Arkin.

Fiecare notă, fiecare cadru al Argo pare autentic. Affleck, care a primit sprijin incredibil pentru său efort regizoral ultimul, Town, UPS Argo ante și filme online gratis cu încredere de un maestru în partea de sus a jocului său.

Filmul oscilează între locații din Iran, la Hollywood și atât sediul CIA și Casa Albă, chiar în această aventură strălucit artizanale. Fiecare debordeaza de scenă și de caracter, cu atmosfera și scopul și Affleck încredere și fără probleme se direcționează ca eroul așteptat de film – un om care riscă propria viață și cariera pentru viața de șase străini.

Spre capitolele finale ale filmului, publicul sunt sigur de a fi pe marginea locurile lor – chiar dacă ei sunt conștienți de rezultatul istoric inregistrata (nuante de Apollo 13). După ce încercarea de salvare lui sa apex, publicul de la Toronto de screening a izbucnit în aplauze-o niciodată înainte de experimentat acest referent în mii de proiectii sale teatrale. Că reacția este un testament direcție Affleck, care a apucat publicul de șnururile emotionale, care ne implicați în destinele personajelor noastre si grija pentru întoarcerea lor în condiții de siguranță.

Argo nu este doar o piesă importantă a istoriei pe care mulți dintre noi au fost complet uitat – dar este, de asemenea, una dintre cele mai bune filme ale acestui sau ultimii ani.

Argo (2012) Online Subtitrat HD 720p:
Server 1 HD


Server 2
Scrie un comentariu