Christopher Plummer si John Travolta vor juca impreuna intr-un film politist - 11 Septembrie 2013

Actorii Christopher Plummer si John Travolta vor juca impreuna intr-un film politist, in care vor interpreta rolul unui tata in varsta, respectiv pe cel al fiului acestuia.

 
Filmul se intituleaza "The Forger" si va fi regizat de Philip Martin. Filmarile vor debuta in luna octombrie, informeaza contactmusic.com.
 
in acest film, personajul jucat de Christopher Plummer se vede nevoit sa colaboreze din nou cu fostii lui sefi mafioti pentru a incerca sa il scoata din inchisoare pe fiul sau, interpretat de John Travolta.
 
In varsta de 59 de ani, John Travolta a fost de doua ori nominalizat la premiul Oscar si are in palmares un Glob de Aur. John Travolta a devenit cunoscut gratie sitcomului TV din anii 1970 "Welcome Back Kotter" si a devenit un star de cinema dupa prestatiile sale din filmele "Saturday Night Fever", "Grease" si "Pulp Fiction". Actorul american a fost nominalizat de doua ori la premiile Oscar.
 
Christopher Plummer, in varsta de 83 de ani, este un actor canadian de teatru, film si televiziune. A debutat in cinematografie cu un rol in filmul "Stage Struck" din 1958, iar printre filmele notabile din prima parte a carierei sale se numara pelicule precum "Caderea Imperiului Roman" (1964), "Noaptea generalilor" (1967), "Lock Up Your Daughters!" (1969), "intoarcerea Panterei Roz" (1975), "Omul care voia sa fie rege" (1975) si "Iisus din Nazareth" (1977).
 
 
Intr-o cariera care se intinde pe durata a sapte decenii si care a inclus roluri in fiecare ramura a artei dramatice, Christopher Plummer este probabil cel mai bine cunoscut de public pentru rolul capitanului Georg Ludwig von Trapp din musicalul "Sunetul muzicii" (1967) in care a jucat alaturi de Julie Andrews. Actorul canadian a jucat si in numeroase seriale de televiziune, inclusiv in legendara miniserie TV "Pasarea Spin".
 
Printre cele mai recente roluri ale sale din cinema se remarca cele din filmele "Scandal in industria tutunului/ The Insider", "Omul din interior/ Inside Man", "Deasupra tuturor/ Up", "Ultima statie/ The Last Station", "Dr. Parnassus/ The Imaginarium of Doctor Parnassus", "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl With The Dragon Tattoo" si "Beginners/ Beginners".
 
 
Christopher Plummer a castigat numeroase premii, printre acestea numarandu-se trofee prestigioase precum un premiu Oscar, doua premii Emmy, doua premii Tony, un Glob de Aur, un SAG Award si un premiu BAFTA. Gratie victoriei sale de la gala premiilor Oscar din 2012, la 82 de ani, pentru rolul din "Beginners", Christopher Plummer a devenit cel mai in varsta actor din lume care a castigat un astfel de trofeu decernat de Academia de film americana.
 
 
Sursa: Mediafax.ro
Scrie un comentariu 2013-09-10 Vizualizări: 957