Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
A Man Apart
Data: 2012-03-18,2.10.57 AM
Categoria: Acţiune
Vizualizări: 1207
Notă: 5
Taguri:
Descriere:
Sean Vetter (Vin Diesel) si partnerul sau Demetrius Hicks (Larenz Tate) s-au ridicat de pe strazile periculoase ale Los Angeles-ului si acum lucreaza impreuna ca agenti DEA, ducand un razboi ce dureaza de 7 ani pentru a anihila puternica retea de droguri de la granita mexicana. Sunt porecliti pistolarii pentru metodele lor dure. Perseverenta celor doi da roade atunci cand il aresteaza pe Memo Lucero (Geno Silva), controversatul cap al cartelului Baja, care e inchis intr-o inchisoare de maxima siguranta. Vetter poate, in sfarsit, sa se duca acasa la sotia lui - Stacy (Jacqueline Obradors) - o adevarata oaza de liniste in mijlocul brutalei realitati a strazii.

Dar imediat dupa arestarea lui Lucero, un personaj misterios, cunoscut doar sub numele de Diablo, revendica violent cartelul Baja. Atunci cand Vetter si Hicks cauta sa-l identifice si sa-l opreasca pe acest individ periculos si enigmatic, Diablo transforma lupta in ceva personal si ii rapeste lui Vetter singura persoana care-i dadea sens vietii– Stacy.

Neavand nimic de pierdut, Vetter se foloseste de tot ce are la indemana pentru a-l captura pe Diablo – inclusiv o alianta neasteptata cu Lucero, seful cartelului. E in stare de orice pentru a razbuna moartea sotiei sale si aluneca periculos catre limita legii, riscand sa-si strice relatiile cu sectia de politie pe care a servit-o toata viata.

Superstarul Vin Diesel interpreteaza rolul provocator al agentului DEA, Sean Vetter, care pierde totul in lupta sa de a-l captura pe noul si maleficul boss al drogurilor.
A Man Apart Online Subtitrat HD 720p:
Server 1


Server 2


Server 3


Scrie un comentariu