Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Against the Wild (2014)
Data: 2014-04-05,2.09.21 PM
Categoria: Acţiune
Vizualizări: 1507
Notă: 4
Taguri: the, Against, Wild, (2014)
Descriere:

Zach si Hannah sunt doi frati ce trec prin momente grele: parintii lor urmeaza sa divorteze. Singurul care le face viata mai usoara este cainele lor, Chinook. Cei doi frati urmeaza sa isi petreaca vacanta de vara la tatal lor. Urmeaza sa calatoreasca cu hidroavionul pana la destinatie. Copiii sunt extrem de incantati de calatoria la bordul avionului mic, jucandu-se pe drum cu cainele lor. Brusc, motorul avionului incepe sa scoata zgomote ciudate. Pilotul incearca sa tina avionul pe linia de plutire insa ajunge la concluzia ca trebuie sa faca o aterizare fortata. In mijlocul salbaticiei, Zach si Hannah pornesc in cautarea ajutoarelor.

Against the Wild (2014) Online Subtitrat HD 720p:
 
Server 1 HD
Scrie un comentariu
Nume:Kadir | Data:2014-05-12,9.37.35 PM
N-am vazut Saw. Mie mi-a placut fiumll. Mi-as lua libertatea sa-i dau putin si o alta interpretare, referindu-ma in special la primele 2/3-i ale peliculei. Pare a fi un examen al propriilor constinte, a ceea ce e mai tenebros in noi, si, de ce nu a ce am fi poate capbili sa facem in situatii limita . Crocodilul ii spune lui Gwen la un moment dat : Ti-am pus in fata o oglinda . Fiecare dintre cei 4 au destule de ascuns trasaturi de caracter si personalitate destul de socante Nu e mai putin adevarat ca apoi, este clara implicarea retelei de socializare, actiunea, finalul, sunt concordante cu tema enuntata..

--------------------
1. Vă rugăm să pastraţi un comportament civilizat. 2. Nu postaţi injurături in cadrul unui comentariu la un film/serial. 3. Nu aduceţi injurii la adresa altor vizitatori. 4. Nu este permisă reclama la alte site-uri fară acordul staff-ului.