Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Blood Diamond (2006)
Data: 2013-04-04,9.02.48 PM
Categoria: Acţiune
Vizualizări: 1320
Notă: 5
Taguri: Blood Diamond (2006) Diamantul sâng, sângeriu, Contrabanda, Anti-erou, blood, (2006), Diamant, Bijuterie, Diamantul, Diamond
Descriere:
Diamantul sângeriu.In contextul razboiului civil care a aruncat Sierra Leone in haos in anii ’90, Blood Diamond/Diamantul sangeriu este povestea lui Danny Archer (Leonardo DiCaprio), un fost mercenar din Zimbabwe, si a lui Solomon Vandy (Djimon Hounsou), un pescar din tribul Mende. Amandoi sunt africani, dar trecutul lor este cat se poate diferit. Destinul ii arunca pe acelasi drum in momentul in care pornesc amandoi pentru a recupera un rar diamant roz, genul de piatra pretioasa in stare sa-ti transforme viata… sau sa-i puna capat.

Solomon, care a fost luat din familia sa si obligat sa lucreze in minele de diamante, gaseste o extraordinara piatra pretioasa, pe care o ascunde asumandu-si un risc imens. El stie ca, daca va fi prins, va fi ucis instantaneu. Dar el mai stie ca diamantul ii va oferi mijloacele pentru a-si salva sotia si fetitele de la o viata de refugiat, iar pe fiul sau, Dia, de la o soarta si mai rea, aceea de copil soldat.
Blood Diamond (2006) Online Subtitrat HD 720p:
Server 1 HD


Part. 2


Server 2
 
Scrie un comentariu