Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Capitanul America: Razboinicul Iernii (2014)
Data: 2014-04-05,1.57.24 PM
Categoria: Acţiune
Vizualizări: 1410
Notă: 4
Taguri: Iernii, America, Razboinicul, Capitanul, (2014)
Descriere:

Seria evenimentelor care il au in centru pe celebrul erou din Al Doilea Razboi Mondial, readus la viata pentru a lupta alaturi de camarazi, continua. Capitanul America incearca sa duca o viata linistita in timpurile moderne. Dupa ce un agent SHIELD este atacat de un dusman al guvernului, Capitanul America este angajat intr-o noua misiune. Alaturi de Vaduva Neagra, Capitanul va trebui sa afle adevarul din spatele conspiratiilor, inainte sa fie mult prea tarziu.

Capitanul America: Razboinicul Iernii (2014) Online Subtitrat HD 720p:
 
Server 1 HD
 
Server 2 HD
Scrie un comentariu
Nume:Sergio | Data:2014-05-12,9.26.14 AM
din păcate, am ajuns să nu-mi mai placă zona Be2lea. merg des acolo een weekend-uri ptneru a lăsa mașina și a pleca een trasee een Făgăraș și tare-mi displace faptul că e permisă grătăreala și muzica. păcat. dar e foarte simplu să scapi de gălăgie și mirosuri și să te bucuri de munți dacă urci vreo jumătate de oră pe orice traseu deasupra lacului. saaau poți ajunge acolo la miez de noapte ce2nd e pustiu și, dacă e senin, zona arată incredibil sub cerul eenstelat. numai zic.

--------------------
1. Vă rugăm să pastraţi un comportament civilizat. 2. Nu postaţi injurături in cadrul unui comentariu la un film/serial. 3. Nu aduceţi injurii la adresa altor vizitatori. 4. Nu este permisă reclama la alte site-uri fară acordul staff-ului.