Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Skyfall [2012]
Data: 2012-12-02,4.30.32 PM
Categoria: Acţiune
Vizualizări: 1031
Notă: 5
Taguri: vezi Skyfall 2012 online, film Skyfall 2012 hd, film Skyfall 2012, vezi Skyfall 2012 gratis, film Skyfall 2012 online
Descriere:

San Diego lui Reuben H. flotei Science Center a fost gazda in seara asta la o speciala "IMAX Remix” eveniment de presă Comic-Con, care, în urma unei montaj de imagini 65mm, cu o coloana sonora live de DJ Glenn Morrison, previzualizat pentru prima dată oriunde, un-brand nou trailer pentru Skyfall viitoare.Imagini în sine va fi dezvăluit la IMAX teatre din întreaga țară în săptămânile ce vor urma, dar a fost pe o parte in seara asta pentru a prinde câteva dintre complot noului dezvăluie.

La începutul remorcii, aflăm că M (Dame Judi Dench), a fost responsabil pentru o unitate care conține numele și locațiile de fiecare agent de informații britanic staționate în întreaga lume. Această unitate a fost acum dispărut.

În urma Reveal personajului prima imagine ieri, Ben Wishaw Q este văzut în acțiune. Noi l-am privi reuniți 007 de Daniel Craig pentru prima dată în cazul în care Q spune că Bond, cu expertiza sa, el poate realiza mai mult pe laptopul lui în pijama în zece minute decât Bond poate în domeniul într-un an întreg.

Există o mulțime de scene de acțiune, inclusiv destul de câteva fotografii ale Bond cineva lupta corp-la-mâna pe acoperișul unui vagon. Mai târziu, în remorcă, vedem aceeași mașină fiind sfâșiată (în timp ce este încă în mișcare), cu o macara de construcție urmăresc.

Desigur, există un număr de pilonii de franciză: vom vedea clasic 007 Walther PPK, original, Aston Martin si ajungem sa auzim Craig spune, "James Bond Bond.”. împreună cu flash-uri rapide ale fetei Naomie Harris "Bond nou, Eva.

În curând la teatre și IMAX pe 9 noiembrie, Sam Mendes-dirijată de acțiune și aventură joaca, de asemenea, Javier Bardem, Berenice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney, Helen McCrory, Rapace Ola și Tonia Sotiropoulou.

Skyfall [2012] Online Subtitrat HD 720p:
Server 1 HD


Server 2

Scrie un comentariu