Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Big Top Scooby-Doo
Data: 2012-12-05,10.06.14 PM
Categoria: Animaţie
Vizualizări: 1704
Notă: 5
Taguri: animatii online, Big Top Scooby-Doo! (2012), Desene, scooby doo, scooby doo-big top
Descriere:

Am fost întotdeauna un mare fan Scooby Doo. Este foarte distractiv, cu glume amuzante si personaje indragite de scris, și un sentiment de mister, care este destul de infectios. Big Top Scooby Doo! este una dintre cele mai bune filme Scooby Doo, alături de Duhul vrăjitoare, Zombie Island și Goblin King. De fapt, nu este un film Scooby Doo Nu-mi place intens, chiar mea personală Monster cel favorit din Mexic au avut momentele sale. Înapoi la Big Top Scooby Doo!, Am știut că a fost într-pentru un tratament atunci cand am primit DVD-ul de la Amazon și am avut dreptate.

Animație, un amestec frumos de Ce mai e nou Scooby Doo?, Mystery Incorporated și stilurile clasice Scooby Doo, este plin de culoare și lichid. Cu toate acestea, atunci când există mai multe părți bântuie și misterios este un stil vizual care a fost închisă cel mai potrivit. Muzica este atât ușor de reținut și vibrant și niciodată nu se simte prea mult. Scrisul are glume hilare, atât de mult încât am fost în pericol de a pierde câteva din râs dialog atât de mult, și spiritual, care se lipeste adevărat cea mai mare parte a Scooby Doo pe care o cunosc și iubesc. Doar lui Velma încordarea până glumă a venit peste ca ciudat, dar nu lăsa asta să te pui pe prea mult. Povestea are partea sa justă de momente aproape infricosator (dar nu suficient pentru a traumatise oricine) și de divertisment. Și este beneficii suplimentare de un mister minunat, care este destul de suspans, cu un decor care aduce un pic echitabil de nostalgie pentru mine și un vârcolac foarte convingătoare, care emana amenințare.

Nu numai că, simt al filmului este aproape în simti Scooby Doo Unde Esti, nu stangacia intalniri sau stereotipuri ca șerifi bumbling sau parinti traznita, doar se simt bine și-amuzant, într-un fel oarecum ciudat, dar duios de drum, Scooby doo. Identitatea personajul negativ se obține evident, dar poftă de mâncare, care include filmul este complet satisfacatoare.

Big Top! Scooby Doo are unele momente foarte distractiv, care va încânta orice fan Scooby Doo. Curse de motociclete Daphne este uimitor, probabil cel mai tare lucru pe care ea a făcut într-un timp îndelungat, în timp ce Fred cu trapez si Velma a fost împușcat prin aer ca o ghiulea umană sunt la fel de încântătoare. Daphne, Fred si Velma sunt mai simpatic le-am fost într-o vreme, în timp ce niciodată Scooby si Shaggy nu reușesc să aducă un zâmbet pe fața mea. Vocile este doar o mare, Matthew Lillard avut pantofi mari pentru a umple și el face o treabă bună, Goofy și simpatic. Frank Welker a mai luat-o ca Fred si vocea lui Scooby continuă să crească pe mine. Grey DeLisle și Mindy Cohn (care este mult mai bună decât ea este în Muzică Vampire) sunt, de asemenea, bine, la fel ca restul de exprimate.

Toate în toate, o mare Scooby Doo de filme online gratis. Acesta nu este la fel de bun ca spectacol original, sau Scooby Doo arată sau The New Scooby Doo filme, dar a animat directe la filme video, aceasta este una dintre cele mai bune și aș spune aproape pe picior de egalitate. 9/10 Bethany Cox

Big Top Scooby-Doo Online Subtitrat HD 720p:
Server 1


Server 2
 

Server 3
 
Scrie un comentariu