Saving Santa (2013) Online Subtitrat HD 720p

Vezi Filmul HD al Săptămânii

Raportează (lipseşte filmul)
Ți-a plăcut? Dă-i un share
Confessions of a Shopaholic 2009
Data: 2014-02-23,6.29.55 PM
Categoria: Comedie
Vizualizări: 1221
Notă: 5
Taguri: of, Shopaholic, Confessions, 2009
Descriere:
Rebecca Bloomwood este o new-york-eză foarte simpatică, a cărei mică problemă cu cumpărăturile tinde să devină mare de tot: Rebecca are o adevărată dependenţă pentru hoinareala prin magazine, ceea ce-i provoacă o gaură imensă în buget. Tânăra visează la o slujbă într-o revistă de modă, dar nu pune mâna decât pe o rubrică la un ziar financiar din acelaşi trust. Rubrica devine foarte populară, iar Rebecca se desfată pe laurii celebrităţii obţinute peste noapte. Dar când pasiunea pentru cumpărături îi pune în pericol atât relaţia cu prietenul ei cât şi cariera, ea trebuie să decidă urgent ce-i mai important în viaţă.
Confessions of a Shopaholic 2009 Online Subtitrat HD 720p:

Server 1 HD Part. I

Server 1 HD Part. II


Server 2 HD Part. I

Server 2 HD Part. II

Scrie un comentariu
Nume:Lynne | Data:2014-05-12,2.15.41 PM
There's not one single thing I don't like about this post! From the lolevy photo to your inspiring words yes, I think we all need to spend more time walking in a field of daisies! Thank you so much for sharing

--------------------
1. Vă rugăm să pastraţi un comportament civilizat. 2. Nu postaţi injurături in cadrul unui comentariu la un film/serial. 3. Nu aduceţi injurii la adresa altor vizitatori. 4. Nu este permisă reclama la alte site-uri fară acordul staff-ului.