Charlie Hunnam şi Dakota Johnson vor explora o altă latură a sexului în adaptarea romanului erotic “Fifty Shades of Grey” - 2 Septembrie 2013

În loc să-i anunţe deodată pe cei doi actori aleşi în rolurile principale în adaptarea romanului erotic Fifty Shades of Grey, studiourile Universal au trimis două comunicate de presă în interval de o oră. Primul o anunţa pe Dakota Johnson în rolul studentei Anastasia Steele, iar al doilea confirma că Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) îl va interpreta pe amantul cu dorinţe sexuale mai ciudate al Anastasiei, miliardarul Christian Grey. Filmul, cu premiera în SUA programată în data de 1 august 2014, este regizat de Sam Taylor Johnson şi produs de Michael De Luca şi Dana Brunetti împreună cu autoarea E.L. James. Scenariul îi aparţine lui Kelly Marcel.

Charlie Hunnam joacă în prezent în serialul FX Sons of Anarchy, al cărui sezon 6 va avea premiera pe 10 septembrie. Recent l-am văzut în filmul de acţiune cu roboţi giganţi Pacific Rim şi, între filmele în care a mai jucat se numără The Ledge, Children of Men şi Cold Mountain. Dakota Johnson a avut primul rol notabil în multi-premiatul The Social Network (care i-a avut ca producători pe De Luca şi Brunetti). Urmează să apară în filmul inspirat de jocul Need for Speed şi a mai avut roluri în serialul Ben and Kate şi comediile 21 Jump Street şi The Five Year Engagement.
 Fifty Shades of Grey a devenit un fenomen global, trilogia scrisă de E.L. James fiind tradusă în 50 de limbi de la publicare. În prezent s-a vândut în peste 70 de milioane de copii peste tot în lume, atât în varianta print cât şi în variante e-book, fiind una dintre cele mai rapid vândute serii de cărţi din lume. Universal şi Focus Features au achiziţionat drepturile pentru cele trei cărţi din trilogie în luna martie a anului 2012. "Fifty Shades of Grey” urmăreşte relaţia plină de fetişuri sexuale (BDSM – dominare, sado-masochism) a înstăritului om de afaceri Christian Grey, în vârstă de 27 de ani, cu studenta Anastasia Steele. Următoarele două romane: "Fifty Shades Darker” şi "Fifty Shades Freed” explorează relaţia tot mai intensă a cuplului.
Scrie un comentariu 2013-09-02 Vizualizări: 1064