Independence Day 2 se va lansa in 2015 - 11 Septembrie 2013

Dupa 17 ani de asteptare, producatorii de la Fox au dezvaluit data aparitiei Independence Day 2 si anume pe 4 Iulie 2015. La fel ca si primul Independence Day, scenariul celie de-a doua parti va fi semnat tot de Emmerich Roland impreuna cu Dean Devlin, care au dezvaluit ca filmul va avea actiunea plasata in prezent, in care omenirea a petrecut cele 2 decenii de pace dezvoltandd tehnologia lasata de extraterestri in primul film.

Este de asteptat ca in distributie sa revedem personaje din primul film ca fostul presedinte SUA Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) si absolventul MIT devenit reparator de cabluri Dave Levinson (Jeff Goldblum), dari pe Will Smith. In ciuda vestilor initiale care anuntau ca Will Smith nu va reveni pe platourile de filmare ale continuarii filmului Intependence Day, cei de la Empire sustin ca Will Smith se afla in negocieri pentru rolul capitanului Steven Hiller. 
 
 
Desi in urma cu 2 luni regizorul Emmerich Ronald declara pentru NewYork Daily News „Will Smith nu poate reveni pentru ca este prea scump si ar cantari prea greu in distributia filmului.” se pare ca dupa esecul After Earth valoarea renumitului actor a mai scazut si in acelasi timp a deschis orizontul optiunilor atat pentru regizorul sequel-ului cat si pentru Smith
 
 
Intr-un interviu acordat recent celor de la Digital Spy din care reies clar schimbarile pe plan economic ce au avut loc in bugetul lui Will Smith, Emmerich a afirmat „Se schimba totul luna de luna. Am spus ca Will Smith nu se va afla in distributie pentru ca nu isi dorea la acel moment dar acum avem o intalnire aranjata si urmeaza sa discutam aceasta decizie, deci absolut orice se poate intampla.”. Totusi cu sau fara Smith, realizarea filmului va continua si va fi gata in 2015.
 
 
 
Initiativa regizorului nu este prima de acest gen, acesta anuntand ca intentioneaza sa reia seria Stargate „Initial, fusese planuit ca o triologie” spune regizorul dar acesta s-a razgandit, sperand sa faca macar un film plasat in universul Stargate. Cu toate ca planul triologiei a ramas intr-un stadiu inactiv Emerich a declarat intr-un interviu acordat celor de la Empire Online ca „am fost la MGM care au acum drepturile asupra productiei si am propus un restart al filmului asa cum fusese gandit initial, ca o triologie.” adaugand misterios ca o concluzie „vom cauta un scenarist si vom incepe lucrul.”  
 
Sursa:Procinema.ro
Scrie un comentariu 2013-09-10 Vizualizări: 1037