Instrumente Mortale: Orasul Oaselor, din 6 septembrie, la cinema - 11 Septembrie 2013

O adolescenta obisnuita descopera o lume misterioasa, dar si destinul extraordinar care o asteapta in Instrumente Mortale: Orasul Oaselor, un film adus de MediaPro Distribution, in premiera pe marile ecrane din tara, incepand cu 6 septembrie.

Misterul, actiunea si romantismul este perfect completata de o distributie de actori tineri si foarte talentati ca Lily Collins, Jamie Campbell Bower si Jonathan Rhys Meyers. Filmul reda o poveste grandioasa care strabate secole si continente, inspirata de celebrul roman omonim pentru adolescenti al Cassandrei Clare.
 
 
 
„La inceputul filmului, Clary Fray este doar o tanara obisnuita din Brooklyn. insa atunci cand mama ei dispare, fata va fi nevoita sa infrunte fortele intunecate. Astfel, devine o eroina a zilelor noastre cu responsabilitati si puteri pe care inca nu le intelege. Toata povestea se bazeaza pe trairile si emotiile personajelor. Asta se vede atat in felul cum e scrisa cartea, cat si in regia filmului”, povestesteste Lily Collins care se declara mare fana a seriei „Instrumente Mortale”.
 
 
 
Instrumente Mortale: Orasul Oaselor o duce in centrul actiunii pe adolescenta Clary Fray (Lily Collins), care descopera ca este descendenta Vanatorilor de umbre. Clanul mistic al tinerilor razboinici pe jumatate ingeri, din care face si ea parte acum, incearca sa protejeze lumea de demoni. Dupa disparitia mamei sale, (Lena Headey), Clary este cooptata si antrenata pentru lupta de un grup de astfel de vanatori care ii arata o alta fata a New Yorkului, numita Downworld, un oras dominat de varcolaci, demoni, vampiri si alti monstri.
 
 
Distribuit de MediaPro Distribution, filmul Instrumente Mortale: Orasul Oaselor poate fi vazut, in premiera din 6 septembrie la Hollywood Multiplex.
Scrie un comentariu 2013-09-10 Vizualizări: 1214